The Killer Rabbit

Jag passar för tillfället en kanin som är lätt(?) agressiv. Alltså är det väldigt intressant när denna kanin ska få mat. Idag tillexempel: Först kastar jag in hö i buren så långt som möjligt, när kaninen inte går i denna fälla får jag lätt panik och stänger buren. Jag försöker vara totalt ointresserad av kaninen och börjar titta åt ett annat håll. Sedan när kaninen går iväg en liten bit slänger jag upp burdörren ( detta måste utföras både snabbt och effektivt) och nappar åt mig matskålen precis innan kaninen kastar sig mot mig och börjar morra åt mig. Ni kanske tycker att jag överdriver men det är inte bara jag. Den har skrämt många i min bekanrskapskrets..... Ibland blir jag så desperat att jag tar en kvast och drar ut matskålen med borsten samtidigt som kaninen attackerar den. Detta djur tillför verkligen mitt liv lite spänning! Självklart har kaninen ett namn men vi har döpt om den till Den folkilskne eller om man så vill The Killer Rabbit. Och ja, den morrar!!!   

Dags att börja pensionsspara?

Idag får jag denna smått vidriga kommentar:
-Du har frisyr som en trettioåring. Sån frisyr som såna gamla har.

Vad menas med detta? Ser jag gammal ut? Imorgon ska jag kolla vad en botoxbehandling kostar...........


Men jag måste tacka för era fina kommentarer i förra inlägget. Tänkte det var dags att passa på, för så gammal som jag ser ut så dör jag väl snart.

Blev jag Årets blogg på Blogg awards? Nej. Blev jag fjorton idag? Ja.

Jag har bränt mig på tungan.

Mitt rum är stökigt.

Jag ser ut som en vild papegoja i håret.

Jag sov alldeles för lite i natt.

Men det spelar ingen roll.För idag är det min födelsedag!!!!!!!!!

Ocj ja, jag vill att ni skriver en kommentar där det står att jag är den mest fantastiska människan i världen eller liknande. 


Strumpor efterlyses!

Nu ska ni få höra om min studiedag:

igår gjorde jag det här:

jag pluggade fysik.

Jag oroade mig för att jag pluggat för lite fysik.

igår borde jag ha gjort detta:

pluggat mer fysik.

städat mitt rum.

igår insåg jag att:

om man gör en toast i sin toast maskin och inte städar den efter sig blir nästa toast man gör ganska äcklig. Detta fick jag uppleva.

om jag någonsin i mitt liv säger att jag på något sätt i mitt liv ska jobba med fysik när jag blir vuxen måste ni lova att slå mig jättehårt så att mina hjärnceller vaknar. För om jag någonsin säger detta måste de sova väldigt djupt.

Bara en sak till: hemma hos mig är det för tillfället akut strumpbrist, så om ni har några fina, rena strumpor som ni inte vill ha så är jag den perfekta personen att ge dem till.  

Bland kossor och katter

Jag har precis varit ute och städat kaninbur i denna väldigt varma outfit: tunna leggings ( som är för korta) tunika och huvtröja dessutom hade jag ballerinaskor. Temperatur: 6 grader. Smart va? Nu väntar jag bara på min förkylning...... Förövrigt har jag besökt en bondgård idag. Där hade de:200 kor, 49 får, 2 hundar och 2 katter. jag blev helt förälskad i katterna som var ett halvår gamla. Jag funderade seriöst på att kidnappa en men hindrades av ägarna som tydligen ville behålla den. Oerhört konstigt tycker ni inte? Här kommer i allafall en bild på mitt offer  

Jag är hack i häl, Blondinbella!

Kommer ni ihåg när jag precis hade börjat blogga och skrev att jag skulle bli större än Blondinbella? Då var tidsplanen väldigt lång, men nu är det dags att förlänga den. Så ny tidsplan för att bli större än Blondinbella: 270 år! Tror ni jag kan klara det? Och förresten jag behöver nog inte nämna att det är min statistik ( som är sämre än sämst) som har förorsakat den här ändringen. Men jag bugar och bockar till mina få läsare och hoppas att ni fortsätter läsa min blogg. 

Har jag svininfluensa? Nej. Bloggtorka? Ja

Nu ska jag försöka att skriva ett intressant inlägg. Jag har absolut ingen aning om vad jag ska skriva om, så det kan bli svårt. Men vi gör ett försök. 

Seriöst vad ska jag skriva om? Kanske om mina lärare (som kanke inte borde vara lärare?) eller om MIKAS nya skiva (som jag gillar mer än jag gillar det mesta) eller något annat ur mitt liv ( där det inte händer så mycket). Tänk om jag vore kändis, då skulle jag vara rik och kunna shoppa mycket. Samtidigt som jag skulle försörja mig på något jag tycker är kul (skådespeleri). Fast vänta..... Brukar inte kändisar ha ett ganska osunt förhållande till alkohol, ta droger och förstöra sin ansikten med botox. Det kanske är ganska bra att leva mitt liv i allafall......    

 

Vampyrdelen i mig

Hösten är här! jag vet att jag är den enda i Sverige som tänker det här men VÄLKOMMEN! Jag har saknat dig! Som ni kanske förstått är jag ingen värmeälskare.... Eftersom jag gör något fantastiskt som att lägga upp en bild så får jag väl berätta vad den föreställer också. Mina favoriter just nu: Diadem och mascara! En liten konversation dyker upp i mitt huvud: Jag: Jag borde vara vampyr! jag är blek och gillar inte solen jag borde verkligen vara det.
Kompis: Och du har röda läppar också!
Vem vet.... Kanske i något annat liv.........
hhth

RSS 2.0