Finns det Grey´s Anatomy rehab?

Jag misstänker starkt att jag har blivit väldigt beroende av Grey´s Anatomy. Har precis inhandlat säsong 2 och jag är besatt. Jag vet ju hur det kommer gå och allting men att få se alla roliga scener igen, alla patienter, alla problem...  Jag tror nästan att det bästa som finns är att få sitta och se ansnitt efter avsnitt efter avsnitt...

Kryckorna= My new BFF

Klumpig och extremt fumlig och obalanserad som man är så har jag lyckats med att stuka foten. Denna händelse inträffade i en trappa, jag lyckades uten att på något sätt ramla, vrida foten och stuka den. Fråga mig inte hur jag gjorde det för jag har ingen aning. För övrigt så har jag stått på loppis och avisat extrema människor med extrema prut-vanor.

Vill ha! Vill ha! Vill ha!

Jag är så glad!!! Jag har sparat till en jacka jättelänge och nu har designern anordnat en tävling där man kan vinna jackan! Av alla jackor så är det just den jag vill ha! Gissa om jag är med itävlingen? Tänk noga, ni får bara en chans. 

Sovmorgnarna är ett minne blott...

Sådär, nu var skolan igång igen... Det gick faktiskt rätt så bra! Och särskilt när man har så fina vänner att vara där med. Läxa första dagen och ganska kasst schema, visst låter det mysigt?

En stor, stor scen och massa små, små människor och en fantastisk artist

Jag var på konsert idag, att gå på konsert är verkligen speciellt. Man känner sig så liten och allt omkring är så stort.  Under hela tiden hör man musiken och man hoppar runt, sjunger med, är engagerad och allt är så vackert  och så
 lyckligt. Lite som man önskar att livet alltid skulle vara...

Vem behöver ett gym när man har Wii?

Idag spelade jag ett nytt Wii spel som heter Samba de Amigo. Det var jättekul och jobbigt! Man ska typ spela i takt med maracas och svänga på armarna (man ser totalt galen ut medans man gör det) och samla poäng. Pröva det! 
Idag såg jag även en gammal dam som klippte buskar med en motorsåg, det var en syn det!!! 

Dags att byta veterinär?

Igår var jag tvungen att åka till veterinären med min kanin Ida. Allting går bra och vi lägger undan en medicin som vi skulle köpa idag. På morgonen får jag ett samtal från veterinären som lyder ungefär så här:
vet.-Hej jag ringer från din veterinärklinik. Jag undrar bara om Gollum(en annan av mina kaniner) mår bra?
jag-Han mår bra, men alltså det var ju Ida som jag tog med till er igår.
vet.-Jaha men mår HAN bra då?
jag-Ja HON e bättre men vi ska ju köpa medecin hos er idag.
vet.-Ok det var allt jag ville veta. gej då!
Jag behöver inte berätta vad det var som gjorde mig en aning tveksam i mitt val av veterinär va? 

Jag ska bli större än Blondinbella!

Sådär nu ska man börja blogga också. Det blir nog kul... Kommentera mycket och älska min blogg!Later Duds (som vi riktiga bloggare skriver)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0